Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Mina; Objavila: J.B.Č. ]

13. 12. 2017. 13:10 >> 12:38
2

DAMJANOVIĆ SAOPŠTIO

Gotovo izvjesno da dolazim u parlament

Nezavisni poslanik Aleksandar Damjanović saopštio je da je gotovo izvjesno da će se vratiti u parlament naredne sedmice, navodeći da je budžet veoma bitna tema koja zahtijeva sigurno promišljanje oko eventualnog učešća.

Sjednica Skupštine je zakazana 20. i 21. decembra sa, kako je naveo, veoma važnim tačkama dnevnog reda. "I ja ću se na osnovu toga odrediti".

On je kazao da je u komunikaciji sa dijelom kolega koji su najavili povratak u parlament.

"Ja ću automno donijeti odluku o povratku u parlament", rekao je Damjanović agenciji Mina.

Damjanović smatra da je tema budžeta, koja je na dnevnom redu naredne sedmice, veoma bitna tema koja, kako je ocijenio, zahtijeva sigurno promišljanje oko eventualnog učešća.

"Kroz komunikaciju sa kolegama koji su najavili svoj povratak, ja ću svakako naći način i model da budem dio tih važnih tema", saopštio je Damjanović.

Na pitanje da li se može govoriti o njegovom povratku u parlament za stalno, Damjanović je ukazao da se redovno zasjedanje Skupštine završava krajem decembra, a novo počinje u martu naredne godine.

"Svakako će ovaj period tokom januara i februara dosta toga da raščisti na političkoj sceni i tada će biti jasno vezano za odluke oko učešća na svim sjednicama parlamenta", rekao je Damjanović.

On je poručio da je otvoren za komunikaciju sa svim kolegama iz opozicije, u mjeri u kojoj, kako je naveo, može da doprinese da se generalno stvari mijenjaju i da se mijenja politička scena u Crnoj Gori.

"Naravno, ko god da pozove na razgovore i konsultacije, tu sam, kao što očekujem da isto urade i ostale kolege", kazao je Damjanović.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније