Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

13. 12. 2017. 19:51   >>  19:19 11

UVJERENI U POBJEDU

"Zdravo Berane": Nudili smo realna rješenja

Beranke i Beranci vrlo dobro znaju da se sadašnja lokalna vlast, prije svega, suočila sa problemom zaduženosti i vraćanja milionskih dugova, koje je prethodna uprava ostavila iza sebe i za razliku od onih koji su tada pobjeđivali Berane i Berance, koalicija “Zdravo Berane” je nudila realna rješenja, saopšteno je iz vladajuće koalicije u Beranama.

"Koalicija “Zdravo Berane”, sa uvjerenošću u sigurnu pobjedu i nastavak saradnje sa svojim sugradjanima, dočekuje 4.februar. Prethodna odgovorna politika daje nam za pravo da se na takav način osvrnemo na sve ono što se 4 godine dešavalo u našim Beranama", navodi se u saopštenju.

Kazali su da su ponosni na ostvareno u prethodnom mandatu.

"Ponosni na prve 4 godine “Zdravih Berana” i nećemo stati na ostvarenom. Desetine uspješnih infrastrukturnih projekata su za nama. Gradjani dobro znaju i pamte. Odgovorno, kao i prije 4 godine i danas tvrdimo da ćemo sve što obećamo i završiti. I zato vam, dragi naši Beranci, obećavamo da idemo u nastavak priče “Zdravih Berana", poručuju iz koalicije “Zdravo Berane”.

Naveli su da je osnova njihovog programa odgovoran odnos prema penzionerima

"Izgradnja stambene zgrade za penzionere osnova je naših budućih ulaganja i više smo nego sigurni u njegovu potpunu realizaciju", piše u saopštenju.

Takođe je saopšteno da je socijalna politika u vrhu prioriteta.

"“Zdravo Berane” se i u prethodnom periodu izuzetno odgovorno odnijelo prema ovoj vrsti obaveza. U naredne četiri godine opredijelićemo značajan iznos sredstava za porodice sa šestoro i više djece. Na seoskom području, izdvajaćemo 10 i više hiljada eura takvim porodicama, a tako izraziti svoju zahvalnost porodicama, koje na takav način ostavljaju trag u našim Beranama i vrše promociju našeg grada. Bogata porodica je stub našeg društva i mi je nećemo i ne smijemo zaboraviti", navodi se u saopštenju.

Iz koalicije “Zdravo Berane” su istakli da su ulaganja u oblasti životne sredine, kao što su podzemni kontejneri i reciklažno dvorište, dio mnogobrojnih projekata, koje namjeravaju realizovati.

"U gradskom jezgru ćemo izgraditi stambenu zgradu za lica u stanju socijalne potrebe, sa najmanje 20 stambenih jedinica. Budžetska izdvajanja za tu stavku samo su dio onoga što “Zdravo Berane” namjerava za naredne četire godine. Izgradnja Dnevog centra za osobe sa smetnjama u razvoju 18 +, izgradnja gradske garaže, rekonstrukcija Centra za kulturu, stadiona malih sportova, izgradnja Dnevnog centra za stariju populaciju osnove su našeg budućeg političkog djelovanja i samo su dio onoga što ćemo u narednom mandatu, uspješno, sa vama, našim Berancima i realizovati", piše u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније