Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

15. 12. 2017. 12:02 >> 11:31
2

BRAJOVIĆ I RADEV

Podrška Bugarske na putu ka EU

Bugarska će snažno podržavati put Crne Gore ka Evropskoj uniji (EU) i tokom predstojećeg šestomjesečnog predsjedavanja Savjetu EU, poručio je bugarski predsjednik Rumen Radev, nakon razgovora sa predsjednikom crnogorskog parlamenta Ivanom Brajovićem, koji boravi u zvaničnoj posjeti Bugarskoj.

I Brajović je, kaže, izuzetno zadovoljan porukama koje je čuo tokom zvaničnih susreta u Bugarskoj.

"Na svakom koraku se vidjelo gostoprimstvo i želja da se kroz razmjenu iskustava, sugerisanje dobrih i loših stvari pokaže kojim putem Crna Gora treba da nastavi da ide, a ocjena svih je da je Crna Gora po svemu što je uradila zaslužila da se zove liderom u regionu", rekao je Brajović.

Podrška stiže od bugarskog predsjednika Radeva.

"Želim da vas uvjerim da tokom našeg predsjedavanja Crna Gora će biti predstavljena kao dobar primjer kako izgleda raditi veoma naporno u implementaciji svih neophodnih vidova reformi i u ispunjavanju standarda. Zato sam pozvao predsjednika Filipa Vujanović da bude prvi predsjednik neke države koji će posjetiti Bugarsku tokom našeg predsjedavanja, kao veoma jasnu podršku Crnoj Gori sa naše strane vašim naporima", rekao je Radev.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније