Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

15. 12. 2017. 14:28 >> 13:59
4

ODGOVOR DPS-U

SDP: Zaustavili smo decenijsku poharu

Kotorski odbor SDP-a poručio je lokalnom DPS-u da se u tom gradu moralo stati na kraj, kako navode "decenijskoj pohari stanovništva".

Opštinski odbor kotorskog DPS-a optužio je juče loklani SDP da svoje članove zapošljavaju uz mjesečne naknade od po 2.500 eura.

Kažu i da DPS zaboravlja da je njihov lokalni lider, inače osuđen za šverc oružja, svojevremeno zastupao klijente protiv Opštine Kotor i, kako ističu "oteo Opštini imovinu".

„Pink partija" zaboravlja da je Prva sestra zastupala opštinu po istom aranžmanu , kao i „sporna“ advokatica čiji se ugovor transparentno proklamuje ovih dana u medijima, pa im nije smetalo. Jedina „greška“ u koracima nove zastupnice je pokretanje i rješavanje predmeta OKG DPS FK „Bokelj“ u korist grada. Znamo da vas boli, ali moralo se stati na kraj DPS (Decenijskoj Pohari Stanovništva)", navodi se u reagovanju Kotorskog SDP-a.

Podsjećaju DPS da je novim izmjenama Zakona o javnim nabavkama od sredine tekuće godine, precizirano da konsultantske usluge ne podliježu istom.

"Čisto da se zna ko poštuje zakon. „Pink partija“ zaboravlja na brojne „uspješne projekte“ u Kotoru počev od 900.000 eura uloženih u projekat lifta do tvrđave (provozajte se da osvježite sjećanje), prodaje hotela Fjord uz pompezne najave za novi (častimo vas noćenje) do instant partijskog zapošljavanja pa danas imamo cijeli DPS podmladak u Luci (da ste sigurni da je brod vezan kako treba)", poručuju iz SDP-a.

Kako navode, DPS zaboravlja da je od Kotora htjela da napravi "vlasništvo - Luku Prve banke".

"Možda bi vam zdravije bilo da se okanete postavljanja dijagnoze SDP-u i posvetite se prevenciji lične, jer će vas vaša odvesti u ZIKS, a da toga nećete ni biti svjesni", navodi se u reagovanju SDP-a Kotor.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније