Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

20. 12. 2017. 18:12   >>  17:46 7

VUJOVIĆ DPS-U

Bogatsvo je kada izađete iz vlasti neuprljani

Bogatsvo je kada izađete iz vlasti neuprljani i kada vam vlast nije potrebna da bi bili slobodan čovjek, poručuju iz Socijaldemokratske partije Crne Gore.

SDP je reagovao na izjavu poslanika DPS-a Andrije Nikolića, koji je kazao da smetnje u percepciji sopstvenog značaja bivšeg predsjednika Skupštine Ranka Krivokapića sve više poprimaju obrise političke šizofrenije

“Preskočili ste da prokomentarišete Krivokapićev odgovor da „ako građani imaju dilemu ko laže, sigurno nemaju dilemu ko krade“. Pametno je što ste to oćutali, kao i Šojguovo pitanje đe je 300 miliona njihovih eura ili pitanje Vujice Lazovića đe je 500 miliona eura iz KAP-a. Svako bi se na vašem mjestu stidio i ćutao”, navodi u reagovaju Ivan Vujović, član Predsjedništva SDP.

On kaže da stvarnost, koju DPS, pokušava da izvrne izgleda tako, da hiljade mladih ljudi napuštaju Crnu Goru, više od 10.000 viskoškolaca je na birou.

“Dok jedno dijete kreditom iz jedne banke gradi hidrocentrale po Crnoj Gori i pokušava je pretvoriti u sopstveno vlasništvo. Jedan sat od 100.000 eura pokušava zaustaviti vrijeme u Crnoj Gori, ukrasti joj budućnost kako biste sačuvali oteto. Vaša pohlepa ide dotle da ličite na džeparoša koji dok ga vode u tamnicu pokušava pokrasti sprovodnike. Nekoliko mjeseci prije nego što je dokazana korupcija povodom Telekoma ste sa Vučićevog kanabea zvali „četnike“ u Vladu, odnosno „uglednog parlamentarca“ Mandića da postane „ugledni ministar“. Znate šta vam je odgovorio: da parafraziramo - nije problem što ste napustili Srpstvo i sada se izjašnjavate kao Crnogorci, nego što se sve vrijeme ponašate kao lopovi”, poručio je Vujović u reagovanju.

Ako je krađa oko Telekoma imala išta korisno, to je, kaže Vujović, “da je preko nje DPS ućeran u NATO”.

“Bogatsvo je kada izađete iz vlasti neuprljani i kada vam vlast nije potrebna da bi bili slobodan čovjek. Bogatstvo kako vi ne možete kupiti. Najviše čemu se možete nadati je da ćete kao i Marović pobjeći iz Crne Gore sa pokradenim. Tako izgleda vaša ljubav prema Crnoj Gori, a bjekstvo sa pokradenim najbolja perspektiva. U „otkačenoj stvarnosti„ sramota je kao Ranko Krivokapić biti predsjednik Parlamentrne Skupštine OEBS-a, a časno je kao vlasnik DPS-a biti isleđivan zbog šverca cigareta ili biti biran za Ličnost godine za organizovani kriminal i korupciju za 2015. godinu koju dodjeljuje ugledna međunarodna organizacija”, ističe Vujović.

On navodi i da se region čisti od kriminala, počevši od Hrvatske do Makedonije.

“I to jasno piše u novim američkim i evropskim strategijama za Balkan. Sličnosti sa Hrvatskom su jasne, Sanaderova sudbina se zna, samo je naša Jadranka Kosor muškog roda. Ali šta o tome zna “muška Beba Džaković”, njegovo je, kao i kada je glumio novinara, da pročita šta mu napišu”, zaključio je Vujović.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније