Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

21. 12. 2017. 12:20   >>  12:46 12

SJEDNICA SKUPŠTINA

Knežević opet vrijeđao Katnića

Poslanik DF-a Milan Knežević opet je u Skupštini Crne Gore vrijeđao glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića, nakon čega mu je potpredsjednik Skupštine Branimir Gvozdenović izrekao opomenu. Knežević je nakon toga zatražio pauzu, koja je trajala oko pola sata.

Poslanik DF-a Milan Knežević kazao je u Skupštini da je SDT Milivoje Katnić svu prepisku između advokata Gorana Rodića i njega kao i snimljene, kako navodi montirane, razgovore Veselina Mujovića, Predraga Bulatovića i Andrije Mandića poslao Hrvatskoj.

To je kako navodi onda objavio jedan hrvatski portal.

"To što je uradio Mivoje Katnić je nacionalno zastiđe, zbog kojeg treba krivično da odgovara i ja očekujem da se vi nakon ovoga izjasnite", kazao je Knežević iznoseći i niz uvreda na račun Katnića, za kojeg je opet kazao da "ima dijagnozu".

"Milivoje Katnić se u ovom slučaju ponaša kao oni voajeri, manijaci na Ćemovskom polju...", kazao je Knežević, nakon čega mu je Gvozdenović izrekao opomenu.  

Knežević je kazao i da zna zašto mu Gvozdenović uzima riječ. "Zato što te Gvozdenoviću Milivoje Katnić drži u fioci, i javno se hvali time, vi ste jedan od kapitalaca sa Miomirom Mugošem", rekao je Knežević i dodao da stoji iza svake riječi. Gvozdenović mu je odgovorio da on to ne zna.

Sve ovo je saopšteno u Skupštini, tokom rasprave o Predlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o postupanju prema maloljetnicima u krivičnom postupku.

Poslanik DF-a Predrag Bulatović optužio je ministra pravde Zorana Pažina da je spona između vrha DPS-a tužilaštvom i sudstvom.

Ministar pravde Zoran Pažin, kazao je da u kontinuitetu sluša neosnovane optužbe na njegov račun. 

Lider Nove Andrija Mandić govoreći o zakonu kazao je da je on jedan od roditelja koji je mogao da vidi kako funkcioniše pravosuđe. 

"Moj sin je bio 23 dana u istražnom zakonu, mislim da je bio prvi maloljetnjik koji je bio u istražnom zakonu", kazao je Mandić i za to optužio vlast.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније