Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

11. 07. 2013. 15:32 >> 15:32
1

USTAVNE PROMJENE

DF: Milić govori besmislice

Demokratski front će se dosljedno zalagati za primjenu svojih javno saopštenih stavova o ustavnim promjenama, saopšteno je iz tog opozicionog saveza, nakon izjave lidera SNP-a Srđana MIlića, da vjeruje da će DF do kraja jula prominjeniti stav u vezi sa reformama Ustava.

"Nemajući namjeru da komentarišemo, najblaže rečeno neobičnu motivaciju Srđana Milića da, u svojoj današnjoj izjavi radiju Antena M o ustavnim promjenama i valjda ulozi SNP-a u svemu tome, opservira i prognozira dalje stavove DF, ukazujemo na sljedeće: Demokratski  front će se dosljedno zalagati za primjenu svojih javno saopštenih stavova o ustavnim promjenama. Podsjećamo cilj nam je da se definišu trajna rješenja koja bi vodila potpunoj eliminaciji uticaja vladajuće stranke na pravosuđe", saopšteno je iz DF-a.

Iz tog političkog saveza nijesu htjeli da komentarišu dio Milićeve izjave o tome da će ambasadori uticati na DF kako bi promijenio mišljenje, jer, kako su naveli, te njegove riječi nemaju smisla.

"Demokratski front će kao i do sada nastaviti da saopštava svoje nezavisne stavove o ustavnim promjenama, kao i o svim aktuelnim pitanjima na transparentan način", zaključuje se u saopštenju. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније