Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

04. 01. 2018. 12:30 >> 12:11

U BERANAMA

SD važan faktor buduće lokalne vlasti

Socijaldemokrate Berana, kao važan faktor buduće lokalne vlasti, garant su efikasne i održive lokalne samouprave koja će omogućiti privlačenje investicija i realizaciju razvojnih programa u cilju ubrazanog ekonomskog razvoja, poručuju iz opštinskog odbora te stranke.

"Iako je aktuelna lokalna vlast u Beranama gotovo čitav mandat potrošila u traženju izgovora za katrastofalno stanje na svim poljima, oni moraju biti svjesni da nekompetentnost i neznanje, koje pokazuju svakoga dana, ne mogu biti opravdanje za loše rezultate", kazao je predsjednik OO SD Berane, Onur Babaić.

Prema Babaiću "degradacija" je najpodesniji termin da opiše stanje u Beranama. Za to optužuje aktuelnu lokalnu vlast koja, kako je kazao u kontinuitetu pokazuje potpuno odsustvo senzibiliteta za potrebe i probleme svojih građanki i građana.
 
"Odsustvo realnosti u koaliciji koju tvore politički subjekti koje karakterišu neprestane međusobne optužbe i napadi na državnom nivou najbolje ilustruje to što sebe i dalje sebe nazivaju 'zdravima' uprkos činjenici da je 'jabuka' već davno prezrela i istrulila, što potvrđuje i činjenica da nijesu uspjeli da sačuvaju sve odbornike na okupu", kazao je Babaić.

Socijaldemokrate Berana, poručuju da su sa željom da zaustave dalje propadanje i pruže šansu našem gradu da konačno krene putem napretka i prosperiteta, odlučili da sa partnerima sa državnog nivoa, Demokratskom partijom socijalista i Bošnjačkom strankom, formiraju pobjedničku koaliciju.

"Socijaldemokrate Berana, kao važan faktor buduće lokalne vlasti, garant su efikasne i održive lokalne samouprave koja će omogućiti privlačenje investicija i  realizaciju razvojnih programa u cilju ubrazanog ekonomskog razvoja. Uvjereni smo da racionalnom upotrebom svojih  resursa i ljudskih potencijala, Berane  može postati grad koji svojem stanovništvu omogućava kvalitetne uslove života", navode iz SD Berane.

Oni poručuju da će se dosljedno boriti za moderno Berane jednakih šansi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније