Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

05. 01. 2018. 20:58 >> 20:26
4

URA BERANE

"DPS sa partnerima produbljuje podjele"

Objava na Fejsbuk stranici koalicije DPS-BS-SD u Beranama „Sigurnim korakom Onur – Bogdan – Erol“ sadrži degutatne i neprimjerene natpise koji za cilj imaju širenje nacionalističke mržnje, navode iz beranskog pokreta URA.

Oni kažu da očekuju od koalicije oko DPS-a da se ogradi od stavova iznijetih na ovoj stranici ili da se izvini građanima Berana zbog poruka koje sadrže govor mržnje. Ocjenjuju i da sporna objava osim što sadrži govor mržnje ima i naznake prijetećih poruka.

"Očigledno je da u DPS-u nastavljaju sa starim matricama produbljivanja podjela vodeći se izrekom „zavadi pa vladaj“. Pozivamo sve aktere izborne kampanje da se uzdrže od govora mržnje i podjele građana Berana po nacionalnoj ili vjerskoj pripadnosti. Bogatstvo Crne Gore i Berana jeste različitost i multietnički sklad. Pokušaji bilo kojeg aktera izborne kampanje da naruši sklad i širi mržnju i podjele su nedopustivi", ističu u pokretu URA.

Dodaju da će građani Berana na izborima 4. februara kazniti one koji produbljuju podjele u društvu i koji su ekonomski, socijalno, politički, moralno i vrijednosno unakazili i opustošili Crnu Goru i Berane.

"URA neće dozvoliti da DPS i njegovi sateliti povrate vlast u Beranama, a bićemo osvježenje i korektivni faktor u novoj vlasti. URA će učećem u vlasti kroz program reformi osigurati bolji kvalitet života i jednanke šanse za sve građane, jer je krajnje vrijeme da Berane postane grad jednakih šansi za sve", zaključuju u pokretu URA u Beranama.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније