Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

08. 01. 2018. 17:17   >>  16:44 7

NOSILAC LISTE

Miloš Kopitović predvodi Demokrate u Ulcinju

Nosilac izborne liste Demokrata u Ulcinju biće Miloš Kopitović, saopšteno je iz te partije.

"Svima u Demokratskoj Crnoj Gori je drago što će još jedna mlada osoba u našoj demokratskoj porodici dobiti priliku da predvodi i širi ideju Pobjeda, a ne podjela u svojoj sredini, ali i da utiče na kreiranje budućnosti svoje generacije na širem planu", ističu iz Demokratske Crne Gore.

Kako se navodi u saopštenju, Kopitović je završio osnovne studije Međunarodnih odnosa i diplomatije na Fakultetu političkih nauka Univerziteta Crne Gore u Podgorici, a trenutno je na specijalističkim studijama pomenutog fakulteta.

"Miloš je osnovnu školu i gimnaziju završio u Ulcinju, gdje i danas živi. Sve do prije nekoliko godina se aktivno i profesionalno bavio košarkom i predstavljao KK Ulcinj na terenima širom Crne Gore. Pored uspjeha na studijama, tečno govori njemački i engleski, a u radu se služi i španskim jezikom", kazale su Demokrate.

Kopitović je, kako je saopšteno, istakao da „Pobjede, a ne podjele“ u Ulcinju jednostavno mora biti ideja koja će zaživjeti u punom obimu.

"Trenutna vlast je Ulcinj dovela do najnižih grana. Uništila je privredu. Sve što je nekad radilo i privređivalo odavno je pod katancem. Njihova „vizionarska“ politika je turizam, najunosniju privrednu granu od koje je mogla lijepo da živi cijela opština, srozala, a sezonu svela na petnaest dana. Infratsrukturnih projekata ni na vidiku. Sport i kultura skoro da ne postoje. Sve ovo su razlozi da se Ulcinjanke i Ulcinjani osvrnu oko sebe i poklone povjerenje ljudima koji su i u Budvi, i u Kotoru, i u Herceg Novom pokazali kako se može kad se hoće. A Demokrate su poznate po tome da je za nas i riječ zakon", saopštio je Kopitović.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније