Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: P.R.

09. 01. 2018. 20:58 >> 20:31
6

KOALICIJA "BERANE POBJEĐUJE"

DPS, SD, BS predali izbornu listu

Predstavnici koalicije koju čine Demokratska partija socijalista (DPS), Socijaldemokrate (SD) i Bošnjačka stranka (BS) predali su odborničku listu za loklane izbore u Beranama, zakaznim za 4. februar.

Kako je saopšteno iz beranskog DPS-a, listu “Berane pobjeđuje - Milo Đukanović - DPS, SD, BS” potpisom je podršalo više od tri hiljade građana.

Oni su kazali da se da je lista na kojoj nalaze sposobni, stručni i mladi ljudi garant smjene “neefikasne vlasti koja je Berane dovela do najnižih grana”.

“Koalicija prirodnih, programski sličnih partija, koji vrše vlast na državnom nivou, obezbijediće ubrzan ekonomski razvoj grada. Čuvaće multietniči i multivjerski sklad i promovisati multikulturalni karakter grada”, navodi se u sopštenju beranskog DPS-a.

Oni su poručili da će u saradnji sa Vladom ulagati u infrastrukturu grada, podržati razvoj poljoprivrede i turizma i podsticati razvoj preduzetništva.

“Zahvaljujući Koaliciji DPS, SD i BS Berane će postati uređeniji i čistiji po mjeri svih građana”, zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније