Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: P.R.

10. 01. 2018. 18:15   >>  17:48 7

DEMOKRATE REAGOVALE

"DPS sve vrijeme lagao Kotorane"

Demokratska Crna Gora sopštila je da je Demokratska partija socijalista (DPS) sve vrijeme lagala Kotorane, kada su kazali da predsjednik opštine Kotor, Vladimir Jokić, već šest mjeseci, krije istinu od tužilaštva i građana.

Podsjetimo, Demokrate su reagovale na saopštenje kotorskog DPS-a u kojem se navodi da Vladimir Jokić već šest mjeseci sakriva istinu od tužilaštva i građana.

"Gradonačelnik Kotora Vladimir Jokić se istog trenutka stavio na raspolaganje nadležnim organima, upućujući ih da ga uvijek mogu naći na njegovom radnom mjestu. No, ono što je još važnije jeste da je odmah pružio konkretne dokaze, kako cjelokupnoj javnosti, tako i MUP-u, kojima je pobio sve spekulacije i prazne priče u vezi sa njegovim državljanstvom. Što se njega tiče, to je završena priča", ističu u saopštenju.

Demokrate navode da sve tri frakcije ove partije u Kotoru znaju da je DPS "sve vrijeme lagao građane". 

"A i mogli bi malo da se pozabave sobom. Na primjer, da se zapitaju zbog čega je njihov doskorašnji koordinator za Kotor, a sad već osuđeni šef OKG Svetozar Marović odsutan i nedostupan državnim organima i institucijama ove džave? Da li se kao osuđeno lice ruga u lice pravdi i cjelokupnom pravnom sistemu Crne Gore i da li šalje jasnu poruku građanima Crne Gore: 'Ja sam slobodan, kriminal se isplati!'", dodali su u saopštenju.

Demokrate tvrde da je DPS u krizi na svim nivoima.

"Još je očiglednije – kad ne znaju šta će od unutarfrakcijskih borbi, pokušavaju na svaki način da ožive partiju u nestajanju. Prema tome, gospodo, savjetujemo da se okrenete sebi kako biste na narednim izborima ostvarili kakav takav rezultat koji će vam obezbjediti makar nekakvu poziciju u opoziciji. U suprotonom, ako nastave ovako, i cenzus će vam biti daleko", navode u saopštenju.

Demokrate ponovo pitaju DPS da li je tačno da deset lokalnih funkcionera te stranke pored crnogorskog posjeduju i državljanstvo druge države, čija imena su, kako navode, prošle godine objavili.

"Ovog puta vas pitamo u vezi sa još jednim imenom koje predstavljamo javnosti: da li je tačno da vaš lokalni funkcioner iz Nikšića, i direktor Prve srednje stručne škole, Goran Davidović, posjeduje i državljanstvo Repiblike Srbije, sa prebivalištem na Novom Beogradu", zaključili su u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније