Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

12. 01. 2018. 20:48   >>  20:30 6

DEMOKRATE SAOPŠTILE

"Park Boka uređen nakon više decenija"

Dolaskom nove i odgovorne vlasti, park Boka je nakon više decenija stagnacije i propadanja uređen i redovno održavan i na tom mjestu su organizovana za ovo kratko vrijeme tri značajna i veoma posjećena događaja – dolazak relikvije tijela Sv. Leopolda Mandića, koncert Aleksandre Radović i doček Nove godine, gdje je za to vrijeme kroz isti prošlo na desetine hiljada posjetilaca, saopštile su Demokrate.

"I umjesto da i gospoda iz DPS-a budu ponosna na sve ovo što smo za kratko vrijeme uspjeli da učinimo, jer je, valjda, i njima u interesu da njihov grad napreduje i da život u njemu ide iz dana u dan uzlaznom putanjom, oni se bave politikanstvom i zasmijavaju građane. Međutim, ono što je skoro pa smjehotresno jeste briga DPS za problem surlaša i, kako kažu, malo sredstava koja su planirana budžetom Opštine za 2018, a dok su oni vršili vlast u prošloj godini uopšte budžetom za prethodnu godinu nijesu planirali posebna sredstva za tu namjenu. Sada su ona jasno pozicionirana u budžutu i nova vlast će za tu namjenu potrošiti onoliko sredstava koliko bude potrebno, bez obzira na planirana sredstva", navodi se u saopštenju Demokrata.

Kako su kazali, najsmješnije je to što oni koji su za nešto više od dvije godine zaposlili oko 170 ljudi i ostavili milonske dugove i probleme imaju smjelosti da novoj vlasti nešto prigovaraju, "koja je za ovaj kratak period uradila duplo više nego oni za sve vrijeme vršenja vlasti i pored svih naslijeđenih problema i katastrofalnog stanja koje smo zatekli prilikom preuzimanja vlasti".

"Tu im je i odgovor na pitanje gdje je predsjednik opštine, koji sa saradnicima svakodnevno ulaže nadljudske napore kako bi prvo sanirao sve posljedice nakon njihove pohare, i paralelno završavao razvojne projekte i planove za budućnost grada. Znamo da DPS u Novom najviše uzbuđuje to što nova demokratska vlast funkcioniše odlično i što svojim dobro poznatim metodama više ne mogu da utiču na izbornu volju građana, kao što su to radili u prethodnom period. Gospodo, što prije shvatite da ste politička prošlost u Novom, a uskoro i Crnoj Gori, lakše ćete podnijeti sve poraze koji su pred vama", kazale su Demokrate.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније