Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Mina [ Objavio: O.Z. ]

13. 01. 2018. 09:33   >>  09:02 1

O PREDSJEDNIČKIM IZBORIMA

Brajović u srijedu počinje konsultacije

Šef crnogorskog parlamenta, Ivan Brajović, počeće u srijedu konsultacije sa predsjednicima svih parlamentarnih stranaka povodom raspisivanja izbora za predsjednika države, saznaju Vikend novine.

Predsjednik parlamenta mora raspisati izbore 120 dana prije isteka mandata aktuelnom predsjedniku države, što znači da Brajović to mora uraditi do 20. januara.

Prethodnih dana Brajović je kontaktirao predstavnike svih parlamentarnih stranaka i termin sastanka je usaglašen, a poziv će im uputiti u ponedjeljak.

Predviđeno je da to bude zajednički sastanak a za sada je izvjesno da će se odazvati predsjednici partija koji čine parlamentarnu većinu, dok će se opozicija izjasniti po dobijanju poziva.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније