Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

16. 01. 2018. 18:38   >>  18:10 2

SASTANAK S ODIHR-OM

Jokovića brinu izborne neregularnosti

Predsjednik SNP-a Vladimir Joković tokom razgovora sa delegacijom ODIHR-a izrazio je zabrinutost povodom predstojećih izbora, zbog neregularnosti koje su se, kako tvrdi, dešavale i na prethodnim, naglašavajući da se mora zaustaviti korupcija i partijsko zapošljavanje, što je, kako je kazao, jedna od najdominantnijih izbornih manipulacija vladajuće koalicije, a sve u cilju jačanja demokratizacije društva.

Joković je razgovarao sa zamjenikom Šefa odjeljenja za izbore i savjetnicom za izbore ODIHR-a u Podgorici Ričardom Lapinom i Tamarom Otišivili.

"Prema riječima predsjednika Jokovića, nelegitimnost izbornog procesa 16. oktobra i održavanje takvog stanja u Crnoj Gori i dalje destabilizuju Crnu Goru. Aktuelna vlast i dalje ugrožava i stabilnost, sigurnost i ekonomski prosperitet Crne Gore. Razmjena mišljenja u pravcu trenutne političke krize i bojkotu parlamenta, ostavlja prostora zaključku da će na predstojećim predsjedničkim izborima opozicija imati zajedničkog kandidata i da će opozicionim političkim djelovanjem doprinijeti neophodnim promjenama", istakli su iz SNP-a.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније