Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

18. 01. 2018. 12:59   >>  12:25

HADŽIBRAHIMI PORUČIO

Ulcinj će biti grad mladih

Socijaldemokrate smatraju da su mladi ljudi spremni i voljni da preuzmu odgovornost za razvoj Ulcinja, poručuju iz te partije.

Zato će, kako poručuju, čvrsto insistirati na osnaživanju mladih Ulcinjanki i Ulcinjana da napreduju, ne samo u oblasti rada i školovanja, već i u drugim oblastima u kojima se mogu primjenjivati i sticati sposobnosti i vještine od značaja za cijelo društvo.

"Ulcinj će biti grad mladih, u kome će se ostajati i u kome ćemo imati sve uslove da se ostvarimo na ličnom i profesionalnom planu. Grad koji će nam pružiti mogućnost zapošljavanja, ali i zasnivanja porodice. Grad u kojem stvaramo, za koji stvaramo i za čiju budućnost preuzimamo odgovornost", poručio je Arber Hadžibrahimi, kandidat na listi “Socijaldemokrate - Ivan Brajović - Dosljedno za Ulcinj”.

Za Ulcinj i Socijaldemokrate je, kako navodi, od velikog značaja uloga mladih u politici, koji svojim aktivizmom, inovativnim idejama, ali i konstruktivnom kritikom, mogu značajno da utiču na to da se društveni procesi kanališu u pravom smjeru.

"Socijaldemokrate ostavljaju značajan prostor mladima, a to dokazuje činjenica da se na našoj listi “Socijaldemokrate - Ivan Brajović - Dosljedno za Ulcinj”, nalazi 60 odsto mladih ispod 35 godina, obrazovanih i perspektivnih, koje karakteriše odgovornost, agilnost i inovativnost, kao i istinska želja da aktivno učestvuju u procesu donošenja odluka i kreiranja politika od značaja za razvoj našeg grada", poručio je Hadžibrahimi.

Cilj Socijaldemokrata je, kako navodi, da Ulcinj bude grad koji će svojom stabilnom i dosljednom politikom omogućiti prosperitet svakom njegovom mladom stanovniku.

"Zato nam drage sugrađanke i sugrađani, zaokruživanjem broja 1 na izborima 4. februara, nametnite odgovornost za ispunjenje datih obećanja", zaključio je Hadžibrahimi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније