Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

19. 01. 2018. 21:23 >> 20:53
2

URA U ULCINJU

"Izgradićemo modernu pijacu"

Kandidati za odbornike pokreta URA u Ulcinju, na čelu sa predsjednikom te stranke Dritanom Abazovićem obišli su danas glavnu gradsku pijacu i razgovarili sa građanima i prodavcima.

"Uvjerili smo se da prodavci rade u zaista teškim uslovima, kao i da se u glavnu gradsku pijacu malo ulagalo u prethodnom periodu. Postoje ozbiljni problemi i sa parkingom za kupce, ali generalno i oko transporta robe", saopštila je kandidatkinja za odbornicu Hava Kroma.

Iz te partije kažu da su napravili obiman i sveobuhvatan program komunalnog uređenja grada koji podrazumijeva bolju saobraćajnu strategiju u gradu, samim tim i premještanje glavne gradske pijace.

"Nakon što počne implementacija našeg programa, dakle kad postanemo dio lokalne vlasti, izgradićemo novu modernu tržnicu, po svim standardima. Nije logično, a ni pošteno, da zakupci tezgi plaćaju velike namete, a da zauzvrat imaju loše uslove koji direktno utiču na posjećenost ali i poslovni uspjeh. Na taj način će se riješiti i velika saobraćajna gužva u centru grada, koja je posebno problematična tokom ljetnjeg perioda", naglasila je Kroma.

Iz URA-e u Ulcinju ocjenjuju da su jako zadovoljni dosadašnjim tokom kampanje. Ističu da je reakcijija građana izvanredna, kao i da svi građani Ulcinja očekuju da konačno zažive noviteti u političkom životu najjužnijeg crnogorskog grada.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније