Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

21. 01. 2018. 08:51   >>  08:29 20

URA ODGOVORILA

Ljamović brani neodbranjivo

Ako je tačna teza DPS-a da se sa "četničkom ideologijom" ne može do pobjede, onda DPS nemam nikakvu šansu na izborima, ocijenjeno je iz ulcinjskog odbora Građanskog pokreta URA.

 

To se navodi u odgovoru Ure na ocjene kandidata za odbornika DPS-a na lokalnim izborima u Ulcinju, Arjana Ljamovića, koji je juče saopštio da se u Ulcinju ne može pobijediti na jaslama četničke ideologije.

Iz Ure navode da "nijednom riječju Ljamović nije demantovao činjenice kojima je Abazović uspio da u potpunosti demaskira politiku (Mila) Đukanovića".

"Ljamović nije pomenuo ni Solanu, ni Galeb, ni Valdanos, ni iseljavanje, ni siromaštvo... Vratio se se na teren podjela na kojem se zasniva trodecenijska priča Mila Đukanovića. Postao je ploča pokvarenog gramafona, ne shvatajući da je tu zapravo najtanji. Da podsjetimo građane, da je upravo Đukanovic hrlio u Dubrovnik, a da su mu neki ratni saborci (snajperisti) i sada na listi DPS-a u Ulcinju i to tik uz Ljamovića. Zaboravili su iz DPS-a i vikend ratnike u Bosni, kao i regrutovanja po Ulcinju. Ili je možda tada Dritan Abazović bio na čelu Crne Gore", navode iz ulcinjskog odbora pokreta URA.

Oni kažu da je loša stvar politike to što "ponekad morate da se trošite na ljude poput Arjana Ljamovića, koji je ni kriv ni dužan, morao stati u odbranu neodbranjivog".

"Zadovoljio je na taj način šefa, botove, a pritom se konačno osjetio važnim. Mada je on i sam u vrijeme kad je bio nezadovoljan radom OO DPS Ulcinj krenuo da ruši 'stojski lobi', kazavši da je on tu zbog Đukanovića, a ne nekog drugog. Stvar je reciprociteta, jer i Đukanović je tu zbog ljudi kao što je Ljamović, koji sve rade isključivo iz ličnog interesa i svoga džepa", naglašavaju iz pokreta URA.

Oni su saopštili da bi Ljamoviću bilo bolje da uzme "šefa za ruku i pođite opet u Dubrovnik".

"Ne da žarite, palite i pljačkate, već da vidite kako se razvija turizam. Pogledajete kako se radi tamo u biseru Jadrana i onda dođite da kažete kakvi ste vi to pobjednici, a mi građani Ulcinja gubitnici. No, prije nego li se to desi, pročitajte još jednom pjesmu o poltronstvu, da vam put lakše padne”, ističu u pokretu URA.

Пратите нас на

Коментари20

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније