Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

23. 01. 2018. 17:09 >> 16:36

DEMOKRATE SAOPŠTILE

"Ne zaboraviti ulogu novinara"

Novinarska profesija je dugo bila i najranjivija, a biti novinar bilo je kobno zanimanje u Crnoj Gori, zbog čega će Demokratska Crna Gora uvijek skretati pažnju na tu pojavu i neće dopustiti da se zaboravi nezahvalna uloga novinara, kao ni tragična sudbina najhrabrijih među njima, kazao je član Glavnog odbora Demokrata Albin Ćeman povodom 23.januara, Dana novinara.

"Kada sve prethodno imamo u vidu, u današnje vrijeme je više nego nedopustivo i za svaku osudu da se opet navlači mračna medijska zavjesa, ponovnim pokušajem da se Javni servis potlači i stavi pod politički uticaj vadajuće partije. I ovom prilikom apelujemo na ukupnu domaću i međunarodnu javnost da se tome zajedno odupremo", kazao je on.

Ćeman je novinarima poželio da sačuvaju slobodu, čast novinarske profesije i etike nepristrasnošću i objektivnošću.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније