Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B. [ Mina ]

27. 01. 2018. 08:29 >> 08:07
9

PAVIĆEVIĆ JEDINI KANDIDAT

Crnogorska bira novog lidera

Izborni Kongres Crnogorske, na kojem će biti izabrano novo rukovodstvo, biće održan danas u Podgorici, a jedini kandidat za predsjednika je dasadašnji politički savjetnik Vladimir Pavićević.

Na drugom Kongresu će, kako je saopšteno iz Crnogorske, učestvovati 150 delegata. "Potpuni fokus nam je na izboru novog predsjednika i potpredsjednika", kaže se u saopštenju Crnogorske.

Iz te partije su kazali da će, osim predsjednika stranke, biti izabrana tri potpredsjednika kao i predsjednici Nadzornog odbora stranke, Statutarnog odbora, Političkog i Programskog savjeta, i sekretarka Predsjedništva.

Na Kongresu će takođe biti podnijet izvještaj o radu stranke u prethodnih godinu dana.

Kandidat za novog predsjednika je, kako je saopšteno, široj javnosti poznat kao ugledni univerzitetski profesor, politički analitičar i najaktivniji poslanik u prethodnom sazivu parlamenta Srbije.

Pavićević je kazao da je krajem prošle godine počeo da osmišljavam strukturu i aktivnosti jednog instituta za istraživanje politike i političke teorije, koji je htio da smjesti u Crnoj Gori.

"Potom se razvila ideja i o praktičnom političkom djelovanju. Ja sam čovjek politike, politika me strašno interesuje gdje god da se nalazim i posvetiću se aktivnom bavljenju politikom u Crnoj Gori”, rekao je Pavićević.

Aktuelni lider Crnogorske je dugogodišnji političar Dragan Purko Ivančević.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније