Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

26. 01. 2018. 13:27 >> 13:26
28

KRAPOVIĆ DA KAZNI

"Službenim autom išao na skijanje"

Demokratska partija socijalista (DPS) pozvala je poredsjednika Opštine Budva, Dragana Krapovića, da objasni javnosti kako će kazniti v.d. direktora Vodovoda, koji je službenim automobilom otišao na skijanje na Kopaonik.

 

"Predsjednik Opštine Budva Dragan Krapović trebalo bi da objasni javnosti na koji način će kazniti Vladimira Vujovića, v.d. direktora JP 'Vodovod Budva', koji je službenim vozilom javnog preduzeća, dakle o trošku svih Budvana, otišao na skijanje na Kopaonik. Prema navodima medija, Krapović je, umjesto da ovakvo bahato ponašanje osudi, poslao upozorenje svom službeniku da skine tablice jer su ga 'špijuni' snimili", saopštio je DPS.

Takvo bahato ponašanje Vujovića, navode iz DPS-a, u najmanju ruku je skandalozno.

"Kao što je krajnje neodgovorno i nemoralno da Krapović o ovoj zloupotrebi ćuti i pokušava da je sakrije. S obzirom na to da lokalna vlast u Budvi funkcioniše isključivo zahvaljujući trulim kompromisima i ucjenama, u koaliciji u kojoj se svako odriče svojih temeljnih programskih principa zarad šačice vlasti, jasno je zašto Krapović štiti Vujovića i tako brani njegovu bahatost", saopštio je DPS.

Пратите нас на

Коментари28

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније