Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

30. 01. 2018. 17:23 >> 16:56
1

UMJESTO ŽURIĆA

Smolović od sjutra vodi B.Polje

U Bijelom Polju sjutra će biti održana Skupština Opštine na kojoj će, nakon što je dosadašnjem predsjedniku opštine Aleksandru Žuriću istekao drugi mandat, za novog predsjednika biti izabran Petar Smolović.

Žurić je u više navrata saopštavao da se nakon isteka drugog mandata neće kandidovati za mjesto prvog čojeka u opštini.

Godišnji izvještaji Opštine Bijelo Polje za proteklih sedam godina, koliko je Žurić na čelu lokalne samouprave, pokazuju da je u toj opštini u razne infrastrukturne i razvojne projekte uloženo preko 200 miliona eura.

Petar Smolović koji će sjutra zamijeniti Žurića poslanik je u Skupštini Crne Gore a prije toga obavljao je dužnost potpresjednika Opštine Bijelo Polje.

Vukoman Kljajević, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније