Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

31. 01. 2018. 13:58   >>  13:25 1

DEMOS SAOPŠTIO

"Snimak bazična doktrina za manipulacije"

Svima je jasno da je afera Snimak bila postala bazična doktrina za beskrajne izborne manipulacije, ne samo DPS-a, već i njihovih satelita sa novim nastavcima i pojavnim oblicima, ocijenjeno je u Demosu.


Navodeći kako ne misle da bi partije trebalo da daju zadatke tužilačko-sudskim institucijama, iz Demosa su upitali "da li će i posljednji skandali sa više nego materjalnim dokazima - kao što su telefnoska zapošljanja, čak u ime ministra prosvjete, u kampanji u Beranama, ostati na nivou kako i sami akteri kažu 'jeftinog uveseljavanja javnosti'".

"Ili će konačno dobiti svoj pravni epilog dostojan ozbiljne zemlje koja, pa makar i deklarativno, teži da postane pravna i evropska država. Sknadal je utoliko veći što se radi o istoj stranci koja je presudom suda označena kao glavni akter jedne druge korupcionaške afere pod imenom 'Ramada'", saopštio je Demos.

I međunarodne adrese, kako kažu, bi morale, "makar i zbog svog kredibiliteta, da vide posljedice lakog odustajanja od zahtjeva za pravnim i političkim rješenjem afere 'Snimak' čiji su glavni akteri primarno njihovi partneri".

"Sada je svakome jasno da je afera 'Snimak' bila ne samo 'uspješna' operacija izborne korupcije vladajuće stranke već je postala bazična doktrina za beskrajne izborne manipulacije ne samo DPS već i njihovih satelita sa novim nastavcima i pojavnim oblicima", navode iz Demosa.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније