Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Mina [ Objavio: O.Z. ]

03. 02. 2018. 11:28 >> 11:28
1

MLADI CILJNA GRUPA

Kaluđerović zamjenik predsjednika Crnogorske

Predsjednik Crnogorske, Vladimir Pavićević, imenovao je danas za svog zamjenika Ivicu Kaluđerovića.

Prema Statutu Crnogorske, predsjednik stranke ima pravo da imenuje zamjenika od potpredsjednika, a Kaluđerović je, na drugom izbornom Kongresu, izabran za jednog od potpredsjednika partije.

Kaluđerović je istakao da mu je čast što će u stranačkoj hijerarhiji biti drugi čovjek partije koja je, kako je rekao, kao najvažniji cilj svog djelovanja definisala učvršćivanje koncepcije ustavnog patriotizma, kao temeljne za budućnost Crne Gore.

„Hoćemo i možemo da podstičemo građansku integraciju i razvitak naše države. Naša politika će, kao što smo zapisali u Cetinjskoj rezoluciji, da počiva na principima i vrijednostima koje nas spajaju“, poručio je Kaluđerović.

On je kazao da je ponosan što ima priliku da, i kao zamjenik predsjednika Crnogorske, sa prijateljima i partijskim saborcima promoviše ideje i vrijednosti, koje „Crnoj Gori donose dobro“.

Iz Crnogorske su saopštili da su njihove političke poruke najviše usmjerene ka mladima.

“Mladi su primarna ciljna grupa, zbog toga što ta generacija ima najviše razloga da bude nezadovoljna uslovima u kojima treba da razvijaju svoje životne i profesonalne planove”, kazali su iz Crnogorske.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније