Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

05. 02. 2018. 10:55   >>  10:59 2

U VAŠINGTON

Mustafić ide na Molitveni doručak

Direktor Zavoda za zapošljavanje Crne Gore (ZZZCG), Suljo Mustafić, prisustvovaće Molitvenom doručku u Vašingtonu, čiji je domaćin američki predsjednik Donald Tramp.

 

Poziv za Nacionalni molitveni doručak, u ime članova Kongresa sad, uputili su Charlie Crist i Randy Hultgren.

Tokom boravka u Vašingtonu, Mustafić će, kako je planirano imati više susreta sa predstavnicima javnog i političkog života, kao i predstavnicima dijaspore.

Inače, Mustafić je treću godinu zaredom gost tog prestižnog skupa u Vašingtonu.

Iz Kongresnog odbora za doček najavili su da će skupu prisustvovati vladini zvaničnici, lideri iz SAD, diplomatska zajednica kao i prijatelji, oko tri hiljade zvanica iz više od 140 zemalja, kako bi podijelili duh prijateljstva i zahvalnost. 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније