Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

07. 02. 2018. 10:16 >> 10:15

MARTINOVIĆ PORUČIO

Ili stabilna vlast ili vanredni izbori na Cetinju

Predsjednik cetinjskog odbora Crnogorske, Filip Martinović, ocijenio je da je odgađanje konstituisanja vlasti na Cetinju neodgovorno, te da bi, ukoliko nema rješenja, trebalo ići na vanredne izbore.

Tako bi se, kako je ocijenio, dala nova šansa građanima da ponovo razmisle ko je zaslužio njihov glas.

Martinović je podsjetio da je prošlo skoro dva i po mjeseca od izbora na Cetinju, a da je taj grad na istoj poziciji kao i prije izbora.

"Prijestonica je na istoj poziciji kao i prije izbora, bez ikakve najave plana za upravljanje Cetinjem i bez nove uprave, iako je odavno najavljeno da je dogovorena nova vlast. Građani Cetinja treba da znaju u čemu je problem sa konstituisanjem nove vlasti", naveo je Martinović, u saopštenju dostavljenom PR Centru.

On je dodao da je prema građanima neodgovorno odgađanje konstituisanje vlasti, kao da Cetinjani i Cetinje imaju vremena na pretek, "jer vremena za čekanje nema".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније