Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R. [ PR Centar ]

09. 02. 2018. 20:03 >> 20:03
1

ODLUČENO NA KONVENCIJI

Sekulić na čelu Crnogorske u PG

Novi predsjednik Gradskog odbora Crnogorske u Podgorici je Danilo Sekulić, odlučeno je na drugoj vanrednoj konvenciji odbora te stranke u glavnom gradu.

Sekulić je, u izjavi za PR Centar, rekao da će ozbiljnost i pragmatičnost biti odlika rada Crnogorske u Podgorici.

„Podgoricu vidim kao centar države Crne Gore i kao grad regije. Ona pripada sjeveru i jugu, istoku i zapadu i svakom građaninu Crne Gore bilo da se nalazi van nje ili u njoj“, poručio je Sekulić.

Crnogorska će kako je rekao, poseban senzibilitet gajiti prema starosjediocima i kulturnim dobrima grada.

„Uvažavaćemo prave vrijednosti i nastojati da naš grad, za sve građane bude mjesto na kojem mogu ostvariti svoju egzistenciju, ambiciju i prosperitet. Radićemo na izradi pravih i kvalitetnih programa za školovanje, zapošljavanje, socijalu, tržište, medicinsku zaštitu, sport“, rekao je je Sekulić.

On je istakao da će predlozi Crnogorske za rješavanje gradskih problema biti „apsolutno“ izvodljivi.

„Projekti koje mi kao ljudi od struke i znanja, možemo ponuditi gradu, baziraće se isključivo na stvarnim i realnim činjenicama“, naveo je Sekulić.

Prema njegovim riječima, Crnogorska će i na predsjedničkim izborima i na izborima za gradsku Skupštinu Podgorice dati svoj doprinos i pokazati se u punom svjetlu.

„I u jednom i u drugom slučaju daćemo svoj doprinos i pokazati se u punom svjetlu. Samo predan rad i vjera u uspjeh mogu da nam donesu bolje. Zato koliko je od sjutra krećemo sa radom“, rekao je Sekulić.

Na drugoj vanrednoj konvenciji odbora stranke u Podgorici, za zamjenika predsjednika imenovan je Predrag Kalezić, a izabrani su i članovi Gradskog odbora.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније