Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

09. 02. 2018. 21:48 >> 21:47
1

URUČILI POKLONE

Mladi DPS-a posjetili Dom u Bijeloj

Mladi DPS-a Herceg Novi danas su posjetili štićenika Doma "Mladost" u Bijeloj, gdje su razgovarali s djecom koja borave tamo i uručili im poklone.

"Nakon obilaska svih jedinica u kojima djeca borave i druženja sa njima, članovi Savjeta mladih DPS razgovarali su sa direktorom Doma Vladom Delićem. Fokus razgovora bio je prije svega na tome šta mladi DPS Herceg Novog mogu konkretno da urade kako bi se dao doprinos povećavanju šansi za nastavak školovanja nakon što štićenici Doma steknu punoljetstvo", istakli su iz DPS-a.

Mladi DPS Herceg Novog iskazali su interes da pomognu u širenju misije ove ustanove putem društvenih mreža kako bi se obezbijedila dodatna sredstva i poboljšali uslovi boravka u Domu

"Nema riječi koje mogle da zamijene osmjehe na licima djece sa kojima smo razgovarali danas. Nadam se da smo im uljepšali dan, makar onoliko koliko i su i oni nama", predsjednik Savjeta mladih DPS kazao je Zoran Lučić .

Zajednički je konstatovano da je najveći doprinos današnje akcije u izdvojenom vremenu za druženje sa djecom, i skromnoj pažnji koja je im je posvećena. Dogovoreno je i novo druženje.

 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније