Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

13. 02. 2018. 17:01   >>  17:00 1

GRAĐANSKI POKRET URA

"Ojačani u Rožajama izborićemo promjene"

Odbor Građanskog pokreta URA u Rožajama juče je na redovnoj sjednici proširio svoj sastav i sada će sa većom snagom i energijom građanima Rožaja strategijski ponuditi rješenja i promjene, saopštili su iz te partije.

"U prevrtljivom vremenu političkih dešavanja na političkoj sceni Rožaja, kada je sinonim za pravdu i istinu kod mnogih političkih subjekata počeo gubiti na značaju, rožajska URA bilježi zadivljujuće rezultate povjerenja i prepoznavanja po pravim vrijednostima kod mnogih građana", ističu oni.

Kažu da je većina građana Rožaja prepoznala rušiteljsko djelovanje DPS-a, koji je grad uništio na svim poljima društvenog djelovanja.

Dodaju da nakon vlasti DPS-a u tom gradu, građani na isti način percipiraju i Bošnjačku stranku, ili kako se u narodu moderno zovu zeleni DPS, a koja je nepotizmom, ucjenama i zastrašivanjima nastavila praksu svoje ispostave i matice DPS-a.

"URA je u Rožajama prepoznata stranka koja se bori za prava građana, stranka koja se bori za budućnost ovog grada, egzistenciju dostojnog čovjeka ali prije svega stranka koja ne zna za podjele među građanima. Uz pomoć intelektualaca ovog podneblja, koji su odlučili da uzmu učešća u zaštiti i odbrani svog grada od nesavjesnog političkog uništavanja, spremni smo da svojim vizionarskim i strategijskim djelovanjem damo doprinos da se očuva Rožaje od ekonomskog uništavanja i raseljavanja stanovništva", naglašavaju u rožajskom odboru Ure.

Oni su pozvali sve građane Rožaja da ujedinjeno stanu u odbranu uništavanja njihovog grada, jer kako tvrde, oni koji su počeli uništavati Rožaje, oni koji su rušili njegovu budućnost, i danas su tu kao apsolutni nosioci prava na budućnost Rožaja.

Sjednici odbora URA u Rožajama juče je prisustvovao i predsjednik te stranke Dritan Abazović koji je istakao se raduje zbog novih članova odobra, prije svega mladih ljudi koji prepoznaju pokret URA kao stranku koja će donijeti prosperitet i promjene, kako u Rožajama tako i u cijeloj Crnoj Gori. Mlade je pozvao da ostanu u svojoj zemlji i poručio im da će oni biti ti koji će uskoro graditi budućnost ove zemlje "a staru garnituru korumpiranih i loših političara poslati u prošlost".

Sjednici u Rožajama pored predsjednika Abazovića prisustvovali su i član Predsjedništva Filip Adžić i generalni sekretar Mileta Radovanović, saopštili su iz Građanskog pokreta URA.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније