Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Pobjeda, Objavio: I. P. ]

19. 02. 2018. 07:41 >> 07:42

DEMARKACIJA

Vlasi ne očekuje probleme oko razgraničenja

Kosovski analitičar Azem Vlasi saopštio je da ne očekuje nikakve probleme u vezi sa razgraničenjem između Crne Gore i Kosova.

 

Podsjećamo, redovna sjednica Skupštine Kosova, na kojoj je trebalo da se raspravlja o prijedlogu zakona o ratifikaciji Sporazuma sa Crnom Gorom o demarkaciji granične linije, juče je odgođena.

Prema riječima Vlasija, naredna sjednica parlamenta Kosova zakazana je za utorak.

"Prosto, nedjelja nije dan za sjednicu, neradni je dan, a možda su neki poslanici (srpski) imali neka druga posla. Mislim da posrijedi nije nikakav problem, već činjenica da je vikend. Naredna sjednica je zakazana za utorak i ne očekujem nikakve probleme vezano za pitanje razgraničenja", rekao je Vlasi za Pobjedu. 

Inače, Vlada Kosova je u subotu, na početku svečane sjednice povodom desete godišnjice proglašenja nezavisnosti Kosova, usvojila zajedničku izjavu - aneks Sporazuma o demarkaciji granice između Kosova i Crne Gore koji su u petak potpisali predsjednici Kosova i Crne Gore, Hašim Tači i Filip Vujanović. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније