Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

20. 02. 2018. 10:29 >> 10:27

"ZDRAVO BERANE"

I Mašović se pridružio prekrajanju izborne volje

Iz Koalicije Zdravo Berane saopštili su da se aktivnom pokušaju prekrajanja izborne volje u Beranama pridružio se aktuelni predsjednik opštine Andrijevica Srđan Mašović.

 

"Osim što je građevinske mašine Mašovič 'pozajmio' svojim partijskim drugovima za probijanje puteva, osim što je aktivno agitovao na teritoriji beranske opštine, uključio se i u najnovije DPS računice, željno iščekujući političku odluku Državne izborne komisije. Za početak bi dobro bilo da nam javno obznani koliko je narodnog novca iz andrijevačke opštinske kase podijeljeno u izbornom procesu na teritoriji opštine Berane? I konačno, da li će Srđan Mašović, objaviti spisak određenog broja građana, koji, po partijskoj direktivi od izbora do izbora šetaju na relaciji Andrijevica - Berane", navodi se u saopšenju.

Iz Koalicije Zdravo Berane poručuju Mašoviću "i svim ostalim dušebrižnicima za Berane da odustanu od uzaludnog trošenja svoje političke energije, i da se makar na kratko okrenu obavezama u svojim gradovima".

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније