Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

20. 02. 2018. 14:30   >>  18:14 7

MEDOJEVIĆ TVRDI

Zadatak je eliminisati DF po svaku cijenu

Lider Pokreta za promjene (PZP), Nebojša Medojević, pozvao je predsjednicu Vrhvnog suda, Vesnu Medenicu, da obezbijedi javni prenos suđenja u slučaju pranja novca.

Podsjećamo, Viši sud u Podgorici potvrdio je optužnicu koju je Specijalno tužilaštvo podiglo protiv grupe osumnjičene da je, predvođena Medojevićem i biznismenom Momirom Nikolićem, prala novac.

Navodeći kako je očekivao ovakvu odluku sudskog vijeća, Medojević je na pres konferenciji rekao da su i ovog puta prevagnuli "politički motivi".

"Ovo je još jedan od montiranih procesa. Ne postoji nijedan dokaz koji je pribavljen nakon 13 mjeseci istrage. Pozivam Medenicu da i ovaj montirani proces bude javan", rekao je Medojević.

Navodeći kako je riječ o "brutalnom napadu na DF", Medojević je rekao da je spreman da na javnom suđenju objasni ko pere pare u Crnoj Gori.

"Jasno je da sam ja meta, jer je zadatak eliminisati DF po svaku cijenu. Ovaj progon DF-a može da se završi velikom destabilizacijom Crne Gore", rekao je Medojević.

Komentarišući potvrđivanje optužnice, funkcioner DF-a, Branko Radulović, rekao je da je ovo "peti proces za navodna krivična djela koji se vodi protiv DF-".

Jedan od lidera DF-a, Andrija Mandić, saopštio je da se DF neće predati, te da neće pristati da budu poniženi i zatvarani.

"Naš otpor će biti odgovoran i časan i uzeće u obzir intrerese svih građana. Narednih dana obavijestićemo građane o potezima vezano za Milana Kneževiću", najavio je Mandić.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније