Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: B.V.

21. 02. 2018. 15:50   >>  15:50

DARMANOVIĆ I AMBASADOR

Odnosi CG i BiH za primjer

Ministar vanjskih poslova Srđan Darmanović primio je danas u nastupnu posjetu novoimenovanog ambasadora Bosne i Hercegovine Vinka Radovanovića.

 

Darmanović je, kako je saopšteno iz Ministarstva vanjskih poslova, poželio dobrodošlicu i uspjeh u obavljanju diplomatske misije i izrazio zadovoljstvo veoma dobrim odnosima koji su osnaženi posjetama na najvišem političkom nivou, čemu svjedoči i predstojeća posjeta ministra vanjskih poslova BiH Igora Crnadaka Crnoj Gori.

Ambasador Radovanović je kazao da između BiH i Crne Gore nema otvorenih pitanja i da rješavanja granice između dvije države može poslužiti za primjer ostalim državama u regionu.

"Istakao je da će u narednom periodu raditi na osnaživanju odnosa dvije države i kazao da će iskustvo Crne Gore, koja prednjači u procesu pregovora sa EU, biti veoma korisno za BiH", navodi se u saopštenju.

Sagovornici su se saglasili da postoji prostor za unaprijeđenje saradnje između obrazovnih institucija, kao i u mnogim drugim oblastima od obostranog

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније