Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: P.R.

22. 02. 2018. 17:41 >> 17:39

OO DEMOKRATE ŽABLJAK

"Promjena vlasti pitanje opstanka"

Promjena vlasti na Žabljaku više nije političko pitanje, nego pitanje opstanka Žabljaka, saopštio je Opštinski odbor Demokrata Žabljak.

Kako navode, aktuelna vlast na Žabljaku zaboravljaja da se građani toga grada svakodnevno susreću sa mnogim problemima.

"Tako, zaboravljaju da nijesu riješili problem javnih parking mjesta u samom centru grada. Koliko odgovorno postupaju govori i činjenica da je dio javnog parkinga u centru grada, kao i javni parking kod zgrade Centra za Kulturu u privatnom vlasništvu, što je jedinstven primjer u Crnoj Gori. U konkretnom slučaju to znači da jedan od vodećih turističkih centara raspolaže sa svega 50ak parking mjesta, što u sezoni stvara veliki problem, kako Žabljačanima, tako i turistima", navode u saopštenju.

Demokrate najavljuju da će kao nosioci nove vlasti, prioritetno pristupiti rješavanju problema javnog parkinga u užem jezgru grada, kao i saobraćajnih gužvi u sezoni. Dodaju i da će na opštinskom zemljištu koje se nalazi u centru grada izgraditi višespratne moderne garaže i samim tim povećati kapactitet javnog parkinga.

"Ovim potezom rješavamo problem nepropisnog parkiranja na šetalištu prema Crnom jezeru i trotoarima u samom centru grada", dodaju u saopštenju.

Demokrate rješavanje saobraćajnog kolapsa svake sezone vide u izgradnji kružnog toka i u adaptaciji ulica u užem dijelu grada.

"Ono što je nesumnjivo uspjeh ovo lokalne vlasti, za ovog mandata, je korupcija i nepotizam, ali i propast Žabljaka kao turističke destinacije. Nije durmitorski posmatrati sva vaša nepočinstva i ne reagovati. Vaša politika 'prosperiteta i boljitka' se svodi na to da dočekate partijske kolege iz Vlade i da sa lažnim osmijesima konstatujete kako je sve u redu. Problemi sa kojima se susreću Žabljačani su vam u drugom planu. Ili možda nijesu u planu?", zaključili su u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније