Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

07. 03. 2018. 21:00 >> 20:59
7

OO DPS BERANE

"Politički paraziti pogođeni istinom"

Demokrate su na izborima u Beranama osvojile skoro četiri i po puta manje glasova od DPS, saopšteno je OO DPS Berane.

Predsjednik Opštinskog odbora Demokrata Novica Obradović saopštio je da je porazom Demokratske partije socijalista Berane uistinu pobijedilo, te da odbrana opozicione pobjede u tom gradu dodatno dobija na značaju.

Iz DPS-a odgovaraju da su Demokrate stranka nastala na podjelama, podvalama i rascjepima.

“Stranka koja je politički parazitira na biračkom tijelu svojih koalicionih partnera, našla se pogođena istinom koju smo joj saopštili. Kibiceri koji ni glas ne uspijevaju da uzmu Demokratskoj partiji socijalista, već iz izbora u izbore love glasače iz opozicionog korpusa, ovoga puta svojim uspjehom predstavljaju činjenicu da su od koalicije "Zdravo Berane" uspjeli da otmu četiri mandata?! Kako je to samo u njihovoj percepciji bio uspjeh, morali su da zakupljuju oglase i crtaju ne bi li još nekog uvjerili da je naših 17 mandata manje od njihova 4?!”, poručuju iz beranskog odbora DPS-a.

DPS navodi da Demokrate "umiju samo da profitiraju kad nekoga zavade".

“Na kraju, moramo primijetiti da pokazujete izrazite simptome takozvanog "Napoleonovog sindroma" , naravno u političkom smislu. Ovaj raskorak između vaše političke snage i ambicije, nadoknađujete agresijom i primitivizmom. Živite u svijetu gdje je 17 manje od četiri i tu vam ne možemo pomoći. Demokratska partija socijalista je zahvalna svim građanima koji su dali glas za našu viziju razvoja grada i broj od 8000 birača ( 47 odsto ukupnog glasačkog tijela) čini nas ponosnima ali i odgovornima da se još jače borimo protiv devastacije Berana i političkih štetočina koje vi personifikujete”, zaključuje se u reagovanju beranskog odbora DPS-a.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније