Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

14. 03. 2018. 22:29   >>  22:27 3

URA SAOPŠTILA

"Nikolić ne zna šta je građanska država"

Zastiđe za jednog mladog čovjeka, poput poslanika DPS-a Miloša Nikolića, jeste da ne zna šta je građanska država a pritom to zvuči strašnije imajući u vidu da dotični sjedi u njenom parlamentu, kazao je Lazar Miranović iz Građanskog pokreta URA.

 

On je reagovao na saopštenje poslanika Demokratske partije socijalista (DPS) u Skupštini Crne Gore Miloša Nikolića, u kome je rekao da činjenica da Andrija Mandić predstavlja i preporučuje predsjedničkog kandidata dijela opozicije funkcionerima svoje stranke tako što ističe da je on anti NATO orijentisan i da ne govori crnogorskim već srpskim jezikom, potvrda je ispravnosti stavova DPS-a da antizapadne i anticrnogorske vrijednosti jesu zajednički imenitelj crnogorskoj opoziciji

„Ipak razumljivo imajući u vidu da je u partiji koja ne poznaje demokratsko i građansko društvo i koja baštini fašisoidne stavove prema svemu onom što nema predznak DPS. Degutantno je zato ulaziti u bilo kakvu opširnu prepisku sa onima koji u 2018.  po Crnoj Gori prave ratne rovove i vječito dijele građane“, istakao Miranović.

On je kazao da DPS ni "očajnički pokušaji ne mogu poštedjeti onoga što oni znaju da im je neminovnost – gubitak vlasti i poluga moći na svim nivoima".

„Počelo je sa Budvom i Kotorom, nastavilo sa Herceg Novim i Beranama a nastaviće i sa predsjedničkim izborima“, naglasio je Miranović.

On je pitao Nikolića ima li većeg zločina prema zemlji od onih zbog kojih su dosada pravosnažno osuđeni neki od funkcionera DPS-a.

„Od pljačke i rasipanja nacionalnog blaga i resursa u bescijenje. Od kontinuiranog osiromašenja građana u državi od 650.000 stanovnika koja ima sve resurse da svi u njoj žive dostojno od svoga rada“, kazao je Miranović.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније