Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

21. 03. 2018. 14:00 >> 14:25
6

DNP SAOPŠTIO

Neozbiljno izjednačavati Kneževića i Marovića

Nepristojno, neiozbiljno i neodrživo je stavljati u isti koš časnog i dosljednog opozicionara Milana Kneževića i Svetozara Marovića, koji se izgubio u Srbiji kao u Amazoniji, saopšteno je iz Demokratske narodne partije.

 

Iz DNP-a su reagovali na ocjene premijera Duška Markovića, koji je u intervjuu za RTCG rekao da "svako ko krši zakon mora da odgovara".

"Posebno je neuverljiva priča o nedostupnosti Svetozara Marovića, kao i podmukli pokušaj stavljanja znaka jednakosti između Marovića koji je priznao da je na čelu organizovane kriminalne grupe koja je opljačkala stotne miliona i predsjednika DNP-a i člana predsjedništva DF-a Milana Kneževića koji je nepravedno osuđen zato što je sprečavao kršenje zakona i zato što smjelo, častno i otvoreno ukazuje na mnogobrojne zloupotrebe, lopovluke i kriminane aktivnosti organizovani kriminalne grupe čiji je ideolog i podpredsjednik bio Marović", navode iz DNP-a. 

Iz ovog političkog saveza navode da je glavni motiv Markovićevog obraćanja naciji "latentno slanje poruka svom partijskom šefu i predsjedničkom kandidatu".

"Nastavak unutar klanovske borbe u DPS-u sinoć je javno demonstriran samoisticanjem integriteta i jasnom porukom da premijer neće dozvoliti Đukanoviću da mu se miješa u ono što su njegove naležnosti. Posebno je jasna Markovićeva poruka da će Đukanović morati da zamrzne partijsku funkciju i da njemu kao zamjeniku predsjednika DPS-a preda na upravljanje partiju i da je to cijena koju će Đukanović morati da plati, kako bi ga Marković potržao na predsjedničkim izborima", saopštio je DNP.

Navode da za tim neće ni biti potrebe "jer će ih zajedno Bojanić politički 'zamrznuti' na predsjedničkim izborima".

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније