Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Mina; Objavila: J.B.Č. ]

23. 03. 2018. 10:45 >> 10:43

U ROKU

ASK dostavljeni petnaestodnevni izvještaji

Državni organi su u roku Agenciji za sprječavanje korupcije (ASK) dostavili četvrti petnaestodnevni Izvještaj u kampanji za izbore koji su raspisani za 15. april.

Iz ASK-a su kazali da se Izvještaj odnosi na obaveze iz člana 29 i člana 30 Zakona o finansiranju političkih subjekata i izbornih kampanja u periodu 6 – 20. mart.

"Kada su u pitanju obaveze iz člana 29 Zakona, Ministarstvo rada i socijalnog staranja dostavilo je i objavilo Izvještaj o iznosu, broju korisnika, vrstama i primaocima svih oblika socijalne pomoći za navedeni period", navodi se u saopštenju.

Ističe se da su opštine objavile i dostavile podatke o raspodjeli svih oblika socijalne pomoći na lokalnom nivou, uključujući i podatke o vrstama, iznosima i primaocima socijalne pomoći.

Opština Rožaje je, kako se dodaje, izvijestila Agenciju da podatke nije objavila u roku zbog tehničkih razloga, što će uraditi u najkraćem roku.

Iz ASK-a su rekli da su, u vezi sa članom 30 Zakona, Ministarstvo finansija i Opštine objavili izvode iz državnog trezora i analitičke kartice o potrošnji sredstava iz budžetske rezerve za navedeni izvještajni period.

"Izuzetak je Opština Rožaje koja će, kao i kod obaveza iz člana 29, podatke dostaviti po otklanjanju tehničkih problema", naveli su iz Agencije.

Za prethodna tri izvještajna perioda svi obveznici su dostavili petnaestodnevne izvještaje.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније