Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

13. 04. 2018. 13:32 >> 13:40
4

MEDOJEVIĆ PORUČIO

"Katnić ne smije da priviri u DPS"

Lider PzP Nebojša Medojević kazao je da glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić ne smije da ispita donacije DPS-a, dok kako je kazao, vrši progon DF-a.

"Očigledno je da Milivoje Katnić ne smije ni da priviri u DPS", kazao je Medojević na konferenciji za medije.

On je saopštio da Katnić bez ijednog materijalnog dokaza i svjedoka vodi postupak protiv njega i PzP-a.

"Katnić postupa kao izvršni organ DPS-a, vrši progon nad DF-om i u tome učestvuju određene sudije specijalci Višeg suda", kazao je Medojević na konferenciji za medije.

Suđenje Medojeviću, koji se tereti za stvaranje kriminalne grupe i pranje novca, zakazano je za 18. april, a lider PzP je pozvao Viši sud da omogući da suđenje u tom slučaju bude javno.

"Katnić ne smije da provjeri donatore DPS-a, on ne smije da ode u Opštinski odbor Podgorica da otvori sef u kojem ima više miliona eura namijenjenih za kupovinu ličnih karata", naveo je Medojević.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније