Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

17. 04. 2018. 13:55   >>  18. 04. 2018. 09:18 43

ZA DOBRE ODNOSE

Putin čestitao Đukanoviću

Predsjednik Ruske Federacije Vladimir Putin uputio je čestitku predsjedniku DPS-a Milu Đukanoviću, povodom pobjede na predsjedničkim izborima održanim u nedjelju 15. aprila.

"Poštovani gospodine Đukanoviću, Čestitam Vam izbor na dužnost Predsjednika. Smatramo da bi razvoj rusko-crnogorskih odnosa u duhu tradicionalnog prijateljstva bio u skladu sa interesima naroda obje zemlje", naveo je Putin u čestitki koju je DPS dostavio medijima.

I Rahoj čestitao 

Predsjednik Vlade Španije Marijano Rahoj čestitao je Milu Đukanoviću pobjedu na predsjedničkim izborima.

"Nadam se da ćemo tokom Vašeg narednog predsjedničkog mandata nastaviti da jačamo izvanredne bilateralne odnose koji postoje između naše dvije zemlje", navodi se u čestitki, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista.



 

Пратите нас на

Коментари43

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније