Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: P.R.

21. 04. 2018. 16:43   >>  16:40 7

MILOŠEVIĆ RADUNOVIĆU

URA neće u predizborne koalicije sa DF-om

Građanski pokret URA neće sklapati predizborne koalicione aranžmane sa Demokratskim frontom (DF) i nikakva saradnja u tom vidu nije moguća, poručio je politički direktor URA-a, Rade Milošević.

On je to rekao komentarišući poziv poslanik DF-a Slavena Radunovića da opozicione partije formiraju jedinstvenu listu pred lokalne izbore u Podgorici.

Milošević je u reagovanju dostavljenom agenciji MINA kazao da je Radunovićev poziv neozbiljan i neiskren.

"Neozbiljan iz tog razloga što koliko mu je stalo do izbora u Podgorici najbolje govori da i ne zna da je lista "Aleksa Bečić – Dritan Abazović – Podgorica za 21. vijek – Demokrate – URA“ potvrđena od Opštinske izborne komisije", naveo je Milošević.

On je ocijenio da je Radunovićev poziv neiskren jer, kako je kazao, DF na najprizemniji način počinje svoju kampanju protiv onih koji će biti veliki pobjednici podgoričkih izbora – Koalicije GP URA i Demokrata.

Milošević je ocijenio da DF pozivom želi da "opere lice pred podgoričkom javnošću zbog njihovih spletkarenja, paralelnih kampanja koje koriste isključivo Demokratskoj partiji socijalista i da žele da prikriju svoju slabost i strmoglavi pad procenata podrške kod građana u cijeloj Crnoj Gori".

"U par navrata dosada jasno se pokazalo da jedinstvena lista opozicije ne donosi rezultat dok izlazak opozicionih partija u više kolona donosi pobjede. Stoga, uzalud sva tobožnja briga DF-a za jedinstvenom listom opozicije kada već svako zna da je ta briga neiskrena i licemjerna", poručio je Milošević.

On je kazao da je uvjeren da će koalicija URA i Demokrata donijeti pobjede građanskih, progresivnih, mladih i neukaljanih snaga na nastupajućim lokalnim izborima u maju.

"Radunoviću poručujemo da prionu na posao i ukoliko mogu ostave se licemjernosti, neiskrenosti, spletkarenja i sto puta ponovljenih floskula vječito neuspješnih političara. Na zajedničke predizborne koalicione aranžmane sa Građanskim pokretom URA zaboravite jer one prosto nijesu moguće iz stotine razloga", zaključio je Milošević.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније