Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

23. 04. 2018. 08:09   >>  09:10 12

ZBOG JOKOVIĆA

GO SNP-a napustilo 38 članova

Članovi Glavnog odbora SNP-a, njih 38, podnijelo je ostavke, okrivljujući predsjednika Vladimira Jokovića za rasulo u partiji, potvrdila je za Javni servis Snežana Jonica.

Članovi Glavnog odbora koji su podnijeli ostavke kazali su da ih borba za istinu i pravdu koja ih je prije 20 godina okupila obavezuje da čuvaju dostojanstvo SNP-a, da poštuju glas članstva i da se zbog toga ograde od politike trenutnog rukovodstva koja, kako kažu, sve više liči na ono protiv čega su se proteklih godina borili.

Odlučili su, kako su objasnili, da svoje mandate članova Glavnog odbora vrate članstvu SNP-a, onima koji su ih predlagali u opštinskim organizacijama. 

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније