Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

06. 05. 2018. 17:19 >> 17:12
1

DALI PODRŠKU DRUGOJ LISTI

Orhan, Krcić, Tošić i Musić isključeni iz BS-a

Opštinski odbor Bošnjačke stranke u Plavu je odlučio da se Orhan Šahmanović ,Ervin Tošić, Dževad Krcić i Ragip Musić isključe iz članstva i iz svih stranačkih organa BS.

"Javnosti je poznato da su oni već duži vremenski period djelovali neusaglašeno sa zvaničnom politikom koju sprovodi partija. Funkcionisali su individualno i bez konsultacija sa zvaničnim organima BS", istakli su iz Bošnjačke stranke.

Kako su saopštili, Opštinski odbor je zaključio da je davanjem podrške i pojavljivanjem na drugoj odborničkoj listi za predstojeće lokalne izbore koji će se održati 27. maja, grubo prekršen Statut Bošnjačke stranke, te da je takvo političko djelovanje u suprotnosti sa politikom BS-a.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније