Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

07. 05. 2018. 19:31 >> 19:24

NREKIĆ JEDINI KANDIDAT

Ulcinj dobija predsjednika Opštine 23. maja?

Novi predsjednik Opštine Ulcinj trebalo bi da bude izabran na sjednici lokalnog parlamenta 23. maja, saznaje Portal Ul-info.

Prvi čovjek opštine će biti iz redova Demokratske partije socijalista, a Izvršni odbor te partije je predložio da to bude Ljoro Nrekić, predsjednik Opštinskog odbora i nosilac liste na lokalnim izborima koji su održani 4. februara.

Zakonski rok da se izabere novi predsjednik Opštine Ulcinj ističe 25. maja.

Podsjetimo, sporazumom o formiranju vlasti u našoj najjužnijoj opštini predviđeno je da DPS-u pripadne mjesto predsjednika Opštine, a Forci predsjednika lokalnog parlamenta.

Za predsjednika SO Ulcinj prošle nedjelje izabran je politički direktor Force, Ilir Čapuni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније