Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

18. 05. 2018. 16:15 >> 16:07
1

UPISALI SE U KNJIGU ŽALOSTI

URA osudila teror nad palestinskim narodom

Delegacija Građanskog pokreta URA predvođena generalnim sekretarom Miletom Radovanićem i predjsednikom Foruma mladih Milanom Đakovićem posjetila je juče palestinsku ambasadu i upisala se u knjigu žalosti otvorenu povodom nedavnih nemilih događaja.

Delegacija pokreta URA je istakla da osuđuje svaku vrstu nasilja.

"Za Građanski pokret URA je neprihvatljiv svaki vid nasilja bez obzira na razloge i izgovore pod kojim se ono sprovodi. Ovdje smo da bi istakli podršku palestinskom narodu i izrazili naše saosjećanje sa njihovom patnjom. U 21. vijeku neprihvatljivo je da se na ovakav brutalan način krše ljudska prava", istakao je Radovanić.

Predsjednik Foruma mladih, Milan Đaković, izrazio je nezadovoljstvo zbog dešavanja koja godinama traju.

"Scene koje smo imali prilike da vidimo u svjetskim medijima prethodnih dana prikazuju patnju i bol jednog naroda. Na ovaj način želimo da iskažemo našu solidarnost. Krajnje je vrijeme da se ovo pitanje počne rješavati kako se nemili događaji više nikada ne bi ponovili", zaključio je Đaković.

U ime Građanskog pokreta URA u knjigu žalosti upisali su se još i Jelena Đurković i Eldin Ibrahimović, članovi Foruma mladih.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније