Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: P.R.

01. 06. 2018. 22:22 >> 22:20
7

KRAPOVIĆ REAGOVAO

"Medojeviću, vrijeme je da odmoriš"

Predsjednik Opštine Budva Dragan Krapović kazao je da jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Nebojša Medojević po ko zna koji put napada lično njega.

On je reagovao na današnje tvrdnje predsjednik Pokreta za promjene (PzP) Nebojše Medojevića koji je saopštio da su svi izgledi da je Opština Budva izgubila spor sa njemačkim WTE oko kolektora i da će građani Budve morati da plate šest miliona eura, a ovo sve zbog neznanja ili korupcije u vrhu budvanske vlasti.

"I po pravilu je to na osnovu nekih njegovih saznanja, itd itd... Što se tiče gospodina Medojevića, moram da kažem da ono što je izjavio nije tačno, vidi se da je načuo ponešto pa je požurio da uhvati koji politički poen, ali vidi se da nema pojma o čemu priča. Odavno sam imun na smješne istupe gospodina Medojevića, ali iako je praktično politički marginalac ipak mu ovim putem poručujem da je politika, a pogotovo javna funkcija i javni istupi za ozbiljne i stabilne ljude. Realno, vrijeme je da odmori", istakao je Krapović.

Krapović ističe da ne osjeća potrebu da odgovara Medojeviću.

"Ali obzirom da i dalje dobija medijski prostor obavezan sam da odgovorim, čisto zbog javnosti. Sve vezano za problem sa upravljanjem otpadnim vodama i potencijalno rješenje istog javnost će čuti na već zakazanom presu u utorak 5. juna 2018. godine u 11 i 30. Na konferenciji za štampu javnosti će se obratiti moja malenkost, potpredsjednik Opštine Budva Mihailo Đurović, nadležni sekretar Sekretarijata za investicije Božo Vavić kao i pravi zastupnik Opštine Budva u ovom predmetu advokat Goran Rodić", dodao je Krapović.

Krapović ističe da je on izabran za predsjednika Opštine Budva da rješava probleme građana Budve i da to radi.

"Problem projekta zbrinjavanja otpadnih voda u Budvi je vrlo kompleksan i najveći je projekat i problem u istoriji Budve. Tačno je da je došlo da pomaka kod ovog problema i mogu da kažem građanima Budve i Crne Gore da neće doći da protesta državne garancije u iznosu 29,2 miliona eura, niti će WTE napustiti postrojenje, a da Budva ne bude spremna da ga preuzme. Od samog početka mog mandata radim sa svojim timom na rješavanju ovog velikog problema i više puta sam isticao da nema potrebe za panikom i spekulacijama, da smo kadri da ovo riješimo i da ćemo to uraditi. Dakle,da umirim sve, neće doći do pada garancije, neće trpjeti građani i država Crna Gora, sezona nije ugrožena, nećemo plivati u fekalijama već smo nadomak rješenja ovog vrlo kao što sam rekao vrlo kompleksnog problema", zaključio je Krapović.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније