Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

05. 06. 2018. 17:48 >> 18:15
4

ZBOG ISPLATE WTE-U

Medojević: Demokrate nova Pozitivna

Predsjednik Opštine Budva Dragan Krapović i premijer Duško Marković dogovorili su se da plate 6,5 miliona eura njemačkoj firmi WTE, uprkos tome što je predstavnik potpisao Sporazum o priznanju krivice, po kome je sklopio korupcionaški Ugovor sa Svetozarem Marovićem na štetu Budve i države Crne Gore, tvrdi predsjednik Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević.

Danas je saopšteno da je nakon sastanka predstavnika Opštine Budva, Vlade, kompanije "WTE" i ambasadora Njemačke i Austrije odlučeno da se "WTE"-u isplati 6,5 miliona eura i time zaustavi aktiviranje garancije vrijedne 30 miliona eura.

"Zašto Krapović plaća posljedice korupcionaskog ugovora koji je pravno ništavan. Zašto Krapović nije pokrenuo postupak za raskid pravno ništavnog Ugovora i podigao tužbe protiv WTE u Crnoj Gori, Njemačkoj i Austriji? Ovo je jasan dil Demokrata sa DPS-om da se pokrije lopovluk Sveta Marovića i predstavnika Njemačke firme WTE. Da je opština podigla tužbu protiv WTE za korupciju u Njemačkoj, ova firma bi morala da plati više stotina miliona kazne i plus odštetu za opštinu Budva", saopštio je Medojević.

On je poručio da su Demokrate pokazale svoje pravo lice i da su nova Pozitivna Crna Gora.

"Ovako su se Marović i Njemci naplatili, a građani Budve ispali ovce. Sigurni smo da ce građani Budve znati da cijene poštenu i patriotsku politiku PzP-a u ovom slučaju, gdje su Demokrate sa DPS-om donijele odluku na štetu građana Budve i pokazale da se lopovluk Marovića isplati", zaključio je Medojević.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније