Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

06. 06. 2018. 15:20   >>  15:11

LIBERALNA PARTIJA

Spremni za nove iskorake

Podršku birača na lokalnim izborima kako su kazali iz Liberalne partije iskoristiće da još snažnije rade na ključnim odrednicama novog programa, ekonomskoj revitalizaciji, socijalnoj sigurnosti i reformi zdravstvenog i sistema visokog obrazovanja, ali i poreske politike i jačanju ljudskih prava i pravne države kao i države ujednačenog regionalnog razvoja.

Predsjedništvo Liberalne partije pozdravilo je ostvarene rezultate na lokalnim izborima održanim u većini crnogorskih opstina 27. maja i potvrdu kvaliteta politike rukovodstva i novog programskog usmjerenja LP.

"Liberalna partija potvrdila je snažan doprinos velikoj pobjedi procrnogorskih političkih snaga i evropske, građanske Crne Gore na lokalnim izborima", navodi se u saopštenju LP.

Liberali su na ovim izborima u većini opština nastupili u koalicionom savezu sa partnerima sa državnog nivoa, Demokratskom partijom socijalista i drugim.

"Ovakav snažan podstrijek i podršku birača, na prvim izborima od kada je Liberalna partija predstavila nove programske smjernice i Rezoluciju političkog djelovanja, liberali će iskoristiti da još snažnije rade na ključnim odrednicama novog programa, ekonomskoj revitalizaciji, socijalnoj sigurnosti i reformi zdravstvenog i sistema visokog obrazovanja, ali i poreske politike i jačanju ljudskih prava i pravne države kao i države ujednačenog regionalnog razvoja", kazali su iz LP.

Predsjedništvo je, kako se dodaje, podržalo nastavak reformskih procesa i konsolidacije Liberalne partije kroz mjere modernizacije i rekonstrukcije partijske infrastrukture, kadrovske politike i usvajanja najboljih praksi evropskih partnera u političkom djelovanju koje će osnažiti demokratske procese i otvoreno društvo.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније