Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

15. 06. 2018. 12:42 >> 12:31
27

NAKON 88 DANA

Milan Knežević izašao iz zatvora

Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF), Milan Knežević, od danas je na slobodi, nakon 88 dana provedenih u zatvoru, saopšteno je iz te političke partije.

 

"Danas je poslije tri mjeseca, tačnije 88 dana, nepravedno provedenih u zatvoru, Milan Knežević, predsjednik DNP-a i član predsjedništva DF-a na slobodi! On je osuđen na kaznu zatvora iz čisto političkih razloga, zbog navodnog krivičnog djela 'napad na službeno lice', a tokom nezakonitog i neustavnog razbijanja višenedeljnih mirnih protesta DF-a, koji su organizovani sa samo jednim zahtjevom, da se izbore uslovi za održavanje fer i demokratskih izbora", saopšteno je iz DF-a.

Navode da "aktuelna vlast, mediji bliski njoj, ali i mediji bliski američkoj ambasadi, neke NVO i djelovi opozicije, od tada, pa i sada, kada je već Milan Knežević izdržao nepravednu i od strane režima politički motivisanu zatvorsku kaznu, uporno pokušavaju da sakriju notornu činjenicu da je on bio politički zatvorenik".

"Danas je nakon izlaska Milana Kneževića iz zatvora održana sjednica Predsjedništva DF-a na kojoj je razmatrana aktuelna politička situacija u Crnoj Gori. Predsjednik DNP-a i član predsjedništva DF-a Milan Knežević javnosti će se obratiti tokom zasjedanja Skupštine koje počinje 18. juna 2018, a na kojem će učestvovati poslanici DF-a u punom kapacitetu", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари27

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније