Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

02. 07. 2018. 20:06 >> 20:37
1

PODRŠKA 100 ČLANOVA

Jelušić na čelu budvanskog DPS-a

Predrag Jelušić izabran je za predsjednika opštinskog odbora DPS-a Budva, saopšteno je iz te stranke.

Jelušić, diplomirani ekonomista iz Budve, je prethodno dobio saglasnost Predsjedništva DPS-a na prošlonedjeljnu kandidaturu. 

Večerašnjoj sjednici Opštinskog odbora prisustvovao je 101 član, od čega je za Jelušićev izbor glasalo 100 članova, uz jedan uzdržan glas.

Sjednici je, ispred Predsjedništva, prisustvovao politički direktor partije, Tarzan Milošević.

Kako je saopšteno iz DPS-a, Jelušić je na kraju zahvalio prisutnima na podršci i izrazio očekivanje da u narednom periodu svi daju doprinos radu budvanskog odbora DPS-a. Dodao je da vjeruje u timski rad kao najbolji model za ostvarivanje dobrih političkih rezultata.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније